Кметът на община Карлово д-р Емил

...
        Кметът на община Карлово д-р Емил
Коментари Харесай

Кабаиванов инспектира важни ремонти в град Баня

        Кметът на община Карлово доктор Емил Кабаиванов, заместник-кметът Данка Люртова и кметът на гр. Баня Стамен Гешев инспектираха на място почналата реализация на план “Реконструкция и рехабилитация на съществуващи улици в гр. Баня ”. По него ще бъдат реконструирани четири улици в курортния град – част от ул. " Карловска ", ул. " Стара планина ", ул. " Липите ", ул. " Байкал " и прилежащите им тротоари. Дейностите включват: създаване на нова пътна асфалтобетонова настилка за ул. „ Стара планина " и улица „ Карловска " ; пренареждане на паважна настилка за ул. „ Липите " и ул. „ Байкал " ; замяна на бордюрите и тротоарите по съществуващите улици. 

         Общо по плана ще бъдат реконструирани и рехабилитирани 10125 кв.м съществуващи улици и уреди и принадлежностите към тях, както и 4350 кв.м. тротоари и уреди с принадлежностите към тях.

           С осъществяването на плана се цели възстановяване качеството на живот в гр. Баня, достъпа на хората до съществени услуги, повишение на икономическата интензивност и стимулиране устойчивото развиване на общината и града. Ще бъдат възобновени и усъвършенствани транспортно-експлоатационните качества на уличната мрежа в гр. Баня, след което ще бъде усъвършенствана сигурността на придвижването.

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР